Has connecting to the forum been crap or is it me?

View previous topic View next topic Go down

Has connecting to the forum been crap or is it me?

Post by HighlyJetted on Tue Oct 16, 2012 4:25 pm

It keeps timing out and saying stuff like host not found.

Does any one else get this too?
avatar
HighlyJetted
Hijet Overdose

Posts : 5410
Join date : 2009-10-06
Age : 34
Location : Such a Dick

http://www.daihatsuhijet.co.uk

Back to top Go down

Re: Has connecting to the forum been crap or is it me?

Post by bushwhacker on Tue Oct 16, 2012 4:53 pm

Nope.
avatar
bushwhacker
Centurion

Posts : 308
Join date : 2011-04-15

Back to top Go down

Re: Has connecting to the forum been crap or is it me?

Post by Logi on Tue Oct 16, 2012 6:02 pm

Nah, you're crap Wink

Been getting similar, thought it may be the connection on the phone but obviously not.
avatar
Logi
Jet Warrior

Posts : 3577
Join date : 2011-04-07
Age : 81
Location : Kilmarnock

Back to top Go down

Re: Has connecting to the forum been crap or is it me?

Post by waz on Tue Oct 16, 2012 6:19 pm

I have not been having a problem.
avatar
waz
Cinquecento

Posts : 748
Join date : 2011-07-26
Location : Maidstone Kent

Back to top Go down

Re: Has connecting to the forum been crap or is it me?

Post by elfin girl on Tue Oct 16, 2012 7:55 pm

So far so good for me Very Happy
avatar
elfin girl
Cinquecento

Posts : 830
Join date : 2012-09-12
Age : 45
Location : hoddesdon

https://www.facebook.com/bydonellamarie

Back to top Go down

Re: Has connecting to the forum been crap or is it me?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum