Wiring Problem

View previous topic View next topic Go down

Wiring Problem

Post by Tukz on Sat May 22, 2010 9:32 pm

Hi All,
We finally got Tuki up and running with the Hijet engine fitted. Runs sweet as a nut and started first turn of the key!!!, even though the engine has been sitting for 7 months!. Anyway, when we put the engine in, we also put the wiring loom out of the van into the tuk tuk too. Problem is, the only things that work is the brake lights and the high beam of the headlight!!. We have no dash board at all and no other lights working. Before we start ripping the wiring loom apart has anyone got any ideas what we might try??.

Thanks Scott.
avatar
Tukz
Centurion

Posts : 112
Join date : 2010-01-02
Age : 41
Location : Bridlington, East Yorkshire

http://www.tuktuktravel.co.uk

Back to top Go down

Wiring Problem

Post by rich the mechanic on Sun May 23, 2010 6:42 pm

First the fuses and then all the earth points to the chassis, Then use a test lead (bulb jobbie) and check you have power where you should. Mad Mad wiring probs Mad Mad
avatar
rich the mechanic
Jet Addict

Posts : 1824
Join date : 2010-01-03
Age : 37
Location : Essex

http://www.thread-bare.biz

Back to top Go down

Re: Wiring Problem

Post by Tukz on Sun May 23, 2010 7:49 pm

Been testing all day. Cannot figure out what is wrong. We followed the wiring diagram to the letter. All wires/colours are wired up correctly but still we have problems!. Looks like it's going to the Auto Electricians tomorrow. Yet another expense I could do with out!!!!.
avatar
Tukz
Centurion

Posts : 112
Join date : 2010-01-02
Age : 41
Location : Bridlington, East Yorkshire

http://www.tuktuktravel.co.uk

Back to top Go down

Re: Wiring Problem

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum