no ignition lights wont start

View previous topic View next topic Go down

no ignition lights wont start

Post by Trev4704 on Thu Aug 06, 2015 9:41 pm

Hi everyone,

Hi Jet 1300 efi 16v 2002,

just changed the headlights side lights as mine were corroded, everything works fine, as in interior lights, headlights, hazards lights, ive come to start the van and nothing! no lights on the dash nothing, had the lights out again to see if id trapped a wire cant see anything
checked all the fuses with a meter all ok stumped ??

any idea's please

Thanks

Trev4704
New Member
New Member

Posts : 1
Join date : 2015-07-20

Back to top Go down

Re: no ignition lights wont start

Post by Logi on Fri Aug 07, 2015 6:18 am

2 wee wires at the battery terminals, check them, they corrode, pretty well documented.
avatar
Logi
Jet Warrior

Posts : 3565
Join date : 2011-04-07
Age : 81
Location : Kilmarnock

Back to top Go down

Re: no ignition lights wont start

Post by Raggy on Fri Aug 07, 2015 12:38 pm

Is that the same on the 1.0 as well or is that just specific to the 1.3?
avatar
Raggy
Cinquecento

Posts : 770
Join date : 2015-05-25
Age : 53
Location : Doncaster

Back to top Go down

Re: no ignition lights wont start

Post by PFM on Fri Aug 07, 2015 1:45 pm

Very definately the same on the 1.0. You may need to look just forward of the battery box to find the problem if it's not visible from inside.

PFM
Jet Addict

Posts : 1411
Join date : 2010-04-24
Age : 56
Location : East Sussex

Back to top Go down

Re: no ignition lights wont start

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum